Vanhollebeke Frederik - TuinondernemingenVanhollebeke Frederik - TuinondernemingenVanhollebeke Frederik - TuinondernemingenVanhollebeke Frederik - Tuinondernemingen
Vanhollebeke Frederik - Tuinondernemingen - Ontwerp en Aanleg Tuinonderhoud

We bieden flexibele onderhoudsoplossingen. Eén of meerdere onderhoudsbeurten per jaar, voor- en najaar, maandelijks of zelfs een wekelijks onderhoud is mogelijk.
Dit alles kan op basis van gepresteerde uren aan prijs per uur of met een onderhoudscontract op maat en met een afgesproken prijs.

Enkele mogelijkheden van tuinonderhoud zijn:

De wintervoorbereiding
Wanneer koning Winter in aantocht is, helpt u de tuin best een handje om zich klaar te maken voor de koude maanden. Dat doen we zodat gedurende de winter er weinig tot geen onderhoud meer nodig is. Ook wildgroei in de lente is op deze manier uitgesloten. Wanneer de eerste lentezon op uw tuin schijnt, zal alles mooi gelijktijdig aangroeien.

Het snoeien van hagen en bomen
Een mooie haag moet vaak geschoren worden. Zeker wanneer het gaat om een formele haag waarbij we met strakke lijnen werken. Ook bomen kunt u best af en toe bijsnoeien. Belemmeren sommige takken de doorgang of het zicht? Komt de veiligheid in het gedrag door een gevaarlijk uitstekende tak? In zulke gevallen neemt u best contact op zodat we de boom op een professionele manier behandelen zonder dat we die al te veel beschadigen.

Tuinonderhoud op regelmatige basis
Natuurlijk komen we ook graag langs op afgesproken momenten om uw tuin tot in de puntjes te verzorgen. Of dat nu wekelijks of maandelijks is, wij zorgen ervoor dat uw tuin ten allen tijde piekfijn in orde is aan de hand van slim tuinonderhoud.

 
 
 
Buitenhuis bvba | Vanhollebeke Frederik - Tuinondernemingen
Gentse Steenweg 12a | 8340 Sijsele-Damme | T +32 477 769 541 | info@buiten-huis.be